Pregatire Profesionala

Valoarea unei companii este reflectată de valoarea oamenilor săi. De aceea, în Agenția Kunden Broker, pregătirea profesională este considerată o prioritate permanentă, motiv pentru care ne-am angajat să oferim managerilor și consultanților oportunități prin care să își valorifice la maxim potențialul.

Începând cu data de 7 decembrie 2010 societatea de training și instruire în management și asigurări, Kunden Conference Education & Management S.R.L., a obținut calitatea de furnizor de programe educaționale în domeniul asigurărilor de la Institutul de Management în Asigurări (IMA), fiind înscrisă în Registrul furnizorilor la poziția F-0017. De la această dată compania Kunden Broker de Asigurare S.R.L a fructificat parteneriatul cu acest furnizor, punând la dispoziția consultanților și managerilor săi logistica și competența lectorilor societății de training.

Pregătirea forței de vânzări a Agenției Kunden Broker este unul dintre pilonii strategiei companiei, pentru că doar cu o echipă competentă, pregătită și profesionistă putem veni în întâmpinarea potențialilor clienți pentru identificarea nevoilor  lor specifice și oferirea soluțiilor optime. An de an am fost consecvenți în a oferi un plus de valoare prin servicii de consultanță profesionistă în orientarea noastră către clienți, în scopul mulțumirii acestora și pentru construirea unui portofoliu solid și activ, cheia succesului pe termen lung.

Suntem aici ca să construim cu oameni o afacere care funcționează pentru oameni, întotdeauna în interesul lor. De aceea, în ultimii patru ani, ne păstrăm cu consecvență poziția de lider în topul brokerilor de asigurare, la categoria grea - asigurări de viață.

Toate detaliile legate de programele derulate de Kunden Conference Education & Management, le regăsiţi pe platforma noastră de e-learning.

De asemenea pentru a consulta Registrul Absolvenţilor vă rugăm să accesati meniul cu acelaşi nume de pe site-ul oficial Kunden Conference Education & Management.